Escape Arrangement

Kun jij ontsnappen uit een van onze escape rooms? Bij Escape Mill beleef je avontuurlijke reizen. Kies je voor zomer, winter, ga je voor een cruise trip of kies je voor de Pub? één ding is zeker, deze reizen vallen niet na te vertellen in één verhaal. Combineer de escape room met een ontvangst met een drankje en afsluitend een snackbuffet. Erg leuk voor een actief teamuitje of met collega’s, familie of vrienden!

Verder lezen

Het programma

Dit arrangement is te boeken va. 10 personen
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: €33,50 p.p.

  • Bij aankomst in City Resort Mill ontvang je één consumptie met een bakje nootjes dat genuttigd kan worden in Restaurant London Street.
  • Vervolgens probeer je te ontsnappen uit een van onze escape rooms door middel van aanwijzingen en het oplossen van raadsels.
  • Om de ontsnapping te vieren geniet je vervolgens van een snackbuffet waarbij twee consumpties inbegrepen zijn (bier, wijn en fris).

Arrangement boeken?
Neem contact op via het onderstaande contactformulier.


Omschrijving escape room kamers

Winter | 3 tot 8 personen

Bizarre temperaturen, een natuur die wij niet kennen in ons kille kikkerlandje en tradities die vooral bekend
zijn in het hooggebergte! Lukt het jullie om binnen 60 minuten de juiste verbanden te koppelen en hier de uitgang
te vinden? Een combinatie van stressbestendig zijn en een hele goede samenwerking maken jullie slagingskans 100%,
lukt je dit niet rest enkel de vrieskist!

Zomer | 3 tot 8 personen

Iedereen kent het wel relaxen of juist heel actief zijn in de zomer! Enkel is hier niks wat het lijkt en zit er overal wel een addertje onder het spreekwoordelijke ‘gras’. Puzzelen tot dat de zon onder gaat, is je enige kans tot overleven in deze wirwar van zomerfacetten! Durven jullie de uitdaging aan.

The Cruise | 3 tot 8 personen

Ai, iedereen kent het verhaal van de Titanic, maar dit is nog veel spannender! Ooit geweten dat er zoveel niet kan deugen aan een schip met een hoog relax level? Oog voor detail helpt je door deze waanzin te komen, waarbij het klasse verschil in de samenleving maar weer eens pijnlijk boven het spreekwoordelijke water komt. Kan je niet samenwerken, kies dan niet voor deze kamer want ontsnappen lukt je dan nooit. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

The Pub | 3 tot 8 personen

Ook wel eens in een restaurant gezeten waar het lijkt of dat alles wat je doet niet deugt, welkom in de pub! Een kamer voor kleinere gezelschappen met veel onverwachte wendingen en uiteraard vreemde gewaarwordingen, is de wijn echt rood en is fooi nu een verplichting of een extra’tje wat je geeft bij super service? Wij adviseren één ding, de Chef – Kok is niet te vertrouwen! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Contactformulier City Resort Hotel Mill