Actief Dag Arrangement

Ben je op zoek naar een uitje inclusief activiteiten en maaltijden? Dan is dit wellicht iets voor jou! Het dagprogramma is samengesteld voor jong en oud! Geniet van een ontvangst met gebak, ontsnap uit de escape room, kies een activiteit, smul van een heerlijk grillbuffet en sluit af met een borrel!

Verder lezen

Het programma

Dit arrangement is te boeken va. 20 personen
Tijdsduur: 6 uur
Prijs: €81,50 p.p.

 • Bij aankomst in City Resort Mill ontvang je koffie of thee met gebak in Restaurant London Street.
 • Vervolgens probeer je te ontsnappen uit een van onze escape rooms door middel van aanwijzingen en het oplossen van raadsels.
 • Om de ontsnapping te vieren geniet je vervolgens van een heerlijk grillbuffet waarbij drankjes zijn inbegrepen (bier, wijn en fris).
 • Nadat je maag weer is gevuld en de spanningen van de escape room zijn gezakt begint de volgende activiteit. Je maakt een keuze uit een van de volgende indoor activiteiten: (onder professionele begeleiding van een instructeur)
   • Arrow Combat
   • Wandklimmen
   • Meerkamp
 • Sluit de avond af met een borrel in onze gezellige pub! Geniet van een borrelarrangement inclusief bier, wijn en fris.

Arrangement boeken?
Neem contact op via het onderstaande contactformulier.


City Resort Mill arrow combat   City Resort Hotel MIll Klimmen   City Resort Mill spel

Omschrijving activiteiten

Arrow Combat
Ook wel archery tag genoemd, dit is een leuke combinatie van boogschieten en trefbal waarbij je in teams tegen elkaar speelt. Een spannende activiteit voor jong en oud. Het uiteinde van de pijlen is gemaakt van foam. Een schot is hierdoor veilig en vrijwel pijnloos.

Wandklimmen
15 meter hoge klimwand met diverse klimroutes variërend in moeilijkheidsgraad. Wat zijn een gordel, een carabiner en een GriGri? En wat is ‘zekeren’? Zodra je dit weet ga je zelf proberen te klimmen.

Meerkamp
Diverse spellen die je in teams tegen elkaar speelt, met o.a.: Stormbaan, levend 4 op een rij, Knotshockey, 30 seconds i.c.m. reuze jenga, volleybal, cryptische omschrijvingen


Omschrijving escape room kamers

Winter | 3 tot 8 personen

Bizarre temperaturen, een natuur die wij niet kennen in ons kille kikkerlandje en tradities die vooral bekend
zijn in het hooggebergte! Lukt het jullie om binnen 60 minuten de juiste verbanden te koppelen en hier de uitgang
te vinden? Een combinatie van stressbestendig zijn en een hele goede samenwerking maken jullie slagingskans 100%,
lukt je dit niet rest enkel de vrieskist!

Zomer | 3 tot 8 personen

Iedereen kent het wel relaxen of juist heel actief zijn in de zomer! Enkel is hier niks wat het lijkt en zit er overal wel een addertje onder het spreekwoordelijke ‘gras’. Puzzelen tot dat de zon onder gaat, is je enige kans tot overleven in deze wirwar van zomerfacetten! Durven jullie de uitdaging aan.

The Cruise | 3 tot 8 personen

Ai, iedereen kent het verhaal van de Titanic, maar dit is nog veel spannender! Ooit geweten dat er zoveel niet kan deugen aan een schip met een hoog relax level? Oog voor detail helpt je door deze waanzin te komen, waarbij het klasse verschil in de samenleving maar weer eens pijnlijk boven het spreekwoordelijke water komt. Kan je niet samenwerken, kies dan niet voor deze kamer want ontsnappen lukt je dan nooit. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

The Pub | 3 tot 8 personen

Ook wel eens in een restaurant gezeten waar het lijkt of dat alles wat je doet niet deugt, welkom in de pub! Een kamer voor kleinere gezelschappen met veel onverwachte wendingen en uiteraard vreemde gewaarwordingen, is de wijn echt rood en is fooi nu een verplichting of een extra’tje wat je geeft bij super service? Wij adviseren één ding, de Chef – Kok is niet te vertrouwen! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Contactformulier City Resort Hotel Mill