Actief Middagarrangement

Op zoek naar een actief uitje met je vrienden, familie, team of collega’s? En geen zin om zelf een middagprogramma samen te stellen? Kies dan voor dit arrangement en combineer een heerlijke lunch met een indoor activiteit naar keuze. Sluit de middag gezamenlijk af met een gezellige borrel! Kom voor de leukste actieve uitjes naar Brabant!

Verder lezen

Het programma

Dit arrangement is te boeken va. 8 personen
Tijdsduur: 3,5 uur
Prijs: €39,50 p.p.

  • De middag start met een heerlijke á la carte lunch in Restaurant London Street. Klik HIER om de menukaart te bekijken. De drankjes die tijdens de lunch genuttigd worden zijn op nacalculatie.
  • Vervolgens start het actieve programma, je hebt de keuze uit een van de volgende indoor activiteiten: (onder begeleiding van een professionele instructeur)
    • Arrow Combat
    • Wandklimmen
    • Meerkamp
  • Sluit de avond af met een borrel in onze gezellige pub! Geniet van een borrelarrangement inclusief bier, wijn en fris.

Arrangement boeken?
Neem contact op via het onderstaande contactformulier. 


City Resort Mill arrow combat   City Resort Hotel MIll Klimmen   City Resort Mill spel

Omschrijving activiteiten

Arrow Combat
Ook wel archery tag genoemd, dit is een leuke combinatie van boogschieten en trefbal waarbij je in teams tegen elkaar speelt. Een spannende activiteit voor jong en oud. Het uiteinde van de pijlen is gemaakt van foam. Een schot is hierdoor veilig en vrijwel pijnloos.

Wandklimmen
15 meter hoge klimwand met diverse klimroutes variërend in moeilijkheidsgraad. Wat zijn een gordel, een carabiner en een GriGri? En wat is ‘zekeren’? Zodra je dit weet ga je zelf proberen te klimmen.

Meerkamp
Diverse spellen die je in teams tegen elkaar speelt, met o.a.: Stormbaan, levend 4 op een rij, Knotshockey, 30 seconds i.c.m. reuze jenga, volleybal, cryptische omschrijvingen

Contactformulier City Resort Hotel Mill