Escape room deal #escapefooddrink

Zorg dat je met zijn vieren of meer op tijd ontsnapt bent uit één van de 6 escape rooms want anders gaat dit heerlijke burgermenu aan jou voorbij! Reserveer nu de ideale deal voor een avondje ‘uit’ of een middagje ‘wat anders’. Bij de Escape rooms zijn de actuele protocollen van toepassing.

 

Verder lezen

Escape room deal

#escapefooddrink; Gaan jullie de uitdaging aan?
Ga de uitdaging aan om samen met minimaal 4 vrienden of familieleden te ontsnappen uit één van de zes escape rooms. Na de grote ontsnapping wacht je een heerlijk burgermenu (vega of rund) met frietjes en salade en een drankje in het gezellige restaurant London Street of bij lekker weer op ons terras. De prijs van € 27,50 per persoon is gebasseerd op deelname vanaf 4 personen.

Extra uurtje naborrelen?
Nog zin in een leuke activiteit na deze Escape room deal? Draai het plan om. Eerst gezellig aan tafel voor het burgermenu en een drankje, daarna een Escape room en sluit daarna af met een Beers & Bites arrangement. Of wat dacht je van een rondje minigolf, jeu-de-boule of beachvolleybal? Natuurlijk is ‘gewoon’ ff chillen met een potje pool ook mogelijk. Zo kunnen alle spannende verhalen over de ontsnapping weer hun ronde doen.

Escapedeal boeken?
Reserveren is verplicht dus neem contact op via het onderstaande contactformulier of bel 0485-477210.

 

Contactformulier City Resort Hotel Mill