Fietsroutes

Heb jij de prachtige natuur in de omgeving van Mill al ontdekt? Het Brabantse Mill is namelijk omringd door vele kleurrijke bossen en natuurgebieden. Het kent ontelbare verborgen plekken en schoonheden die absoluut de moeite waard zijn om per fiets te ontdekken.

Verder lezen

Stippel vanuit Mill je route uit

Fietsroutes Mill zijn er genoeg en brengen je langs de meest adembenemende stukjes natuur die Nederland te bieden heeft. Geniet van het Brabantse land dankzij natuurgebied de Maashorst. Hier vliegen de verschillende vogelsoorten je om de oren, ontdek je talloze plantensoorten en spot je diverse zoogdiersoorten. Een lust voor het oog voor de echte natuurliefhebber.

Mill vormt een goed vertrekpunt om de diverse fietsroutes Mill aan te doen. Er zijn diverse routes die je door het prachtige Maashorst brengen waar je plaatsen als Schaijk, Zeeland, Nistelrode en Reek aan doet. Een fietstocht door de Maashorst brengt je een blik op bijzonder mooi natuurschoon. Maar Mill heeft meer te bieden. Start je fietsroute door het Land van Cuijk en ontdek de schoonheid van natuurgebied De Vilt. Kies je liever een kortere fietsroute? Fiets dan eens de route naar de Mookerhei en Mookerplas. Een andere prachtige route door een stukje natuur is de fietsroute door het Sint Anthonisbos, zeker de moeite waard.

Gebruik City Resort Mill als vertrekpunt
Mill heeft ten opzichte van de Brabantse natuur een mooie ligging en vormt een ideaal vertrekpunt. Verblijf tijdens je fietstrip in City Resort Hotel Mill. Een fijne plek om je weer op te laden voor de volgende tocht. Ervaar de fijne en comfortabele faciliteiten, zoals bijvoorbeeld de luxe Wellnessboot. Hierdoor heb jij alle energie om te starten aan de volgende fietstocht! Het 4-sterren hotel Mill heeft diverse fietsarrangementen samengesteld zodat de echte natuur- en fietsliefhebbers maximaal kunnen genieten van de mooie fietsroutes Mill en de mogelijkheden die City Resort Mill te bieden heeft.