Fietsroutes; voor e-bike en stadsfiets

Heb jij de prachtige natuur in de omgeving van het Noord-Brabantse Mill al ontdekt? Het Brabantse Mill is namelijk omringd door vele kleurrijke bossen en natuurgebieden. Het kent ontelbare verborgen plekken en schoonheden die absoluut de moeite waard zijn om per fiets te ontdekken. Geen fiets bij? Bij ons kunt u zowel ‘normale’ fietsen als e-bikes huren. We hebben verschillende hotelfietsarrangementen samengesteld om optimaal te genieten van de mooiste fietsroutes van Brabant.

Verder lezen

Stippel vanuit City Resort Mill je route uit

Mill vormt een goed vertrekpunt om de diverse fietsroutes in het Land van Cuijk aan te doen. Start je fietsroute door het Land van Cuijk en ontdek de schoonheid van natuurgebied De Vilt. Liever iets korter of juist langer? Fiets dan eens de route naar de Mookerhei en Mookerplas. Een andere prachtige route door een stukje natuur is de fietsroute door het Sint Anthonisbos, zeker de moeite waard. Trek je liever je eigen plan? Bekijk dan de knooppuntenkaart en puzzel zelf een leuke, historische of culinaire fietsroute in elkaar.

Gebruik City Resort Mill als vertrekpunt
Mill heeft ten opzichte van de Brabantse natuur een mooie ligging en vormt een ideaal vertrekpunt. Verblijf tijdens je fietstrip in City Resort Hotel Mill. Een fijne plek om je weer op te laden voor de volgende tocht. Ervaar de fijne en comfortabele faciliteiten, zoals bijvoorbeeld de luxe Wellnessboot. Hierdoor heb jij alle energie om te starten aan de volgende mooie fietstocht! Het 4-sterren hotel Mill heeft diverse fietsarrangementen samengesteld met fietsknooppunten zodat de echte natuur- en fietsliefhebbers maximaal kunnen genieten van de mooie fietsroutes in en rondom het Brabantse Mill en de mogelijkheden die City Resort Mill te bieden heeft. 

Mountainbike- en racefietsroutes

Ook deze groep fietsers komen ruim aan hun trekken in het mooie Oost-Brabant. Kijk bij gebruik van Garmin navigatiesystemen eens naar de Kuulentocht of de Maashorstroute, Groesbeek en Berg en Dal. En reserveer een hotelfietsarrangement voor een optimale beleving van de meest actieve fietsroutes in deze regio. Laat je verrassen.