Natuurgebied de Kuilen

Ben jij al bekend met de prachtige natuur die het mooie Brabant te bieden heeft? Deze warme provincie zit boordevol verborgen plekken zoals Natuurgebied de Kuilen. Plekken waar je urenlang rond kunt dwalen en vol verbazing je ogen uit kunt kijken naar al het moois dat moeder natuur te bieden heeft. De Kuilen is een natuur- en recreatiegebied tussen Mill en Langenboom. Ontdek het gebied De Kuilen middels een van de vele wandel- en fietsroutes naar al het moois dat dit natuurgebied voor ons in petto heeft.

Verder lezen

Ontdek de omgeving van Mill
Ontdek onderweg de rijke historie van dit mooie gebied. Het landschap biedt prachtige aanzichten op het water en de vele weilanden. Het is een van de mooiste plekken in Nederland om de zonsondergang te aanschouwen. Wat ons betreft een absolute aanrader! Combineer je bezoek aan het natuur- en recreatiegebied met een van de andere fietsroutes in de omgeving van Mill. Ben jij een liefhebber van de natuur? Of geniet je juist van een flinke wandeling of fietstocht? De omgeving van Mill leent zich bij uitstek voor de mooiste trips door de natuur. Een goede manier om maximaal te ontspannen.

Natuur- en recreatiegebied De Kuilen
De Kuilen is daarnaast ook een bekende waterplas tussen Mill en Langenboom. Geniet op een zonnige dag van het strand en zwem in het water van dit mooie recreatiegebied.

Speciaal voor kinderen is er speeltuin D’n Uilweg. De speeltuin is voorzien van gecertificeerde speeltoestellen en beveiligd middels een hekwerk. Uiteraard is er voor de ouders een mogelijkheid om onder het prieeltje toezicht te houden op de spelende kinderen. Combineer je leuke dagje uit met een overnachting of weekend weg bij City Resort Mill met een van onze arrangementen. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke tijd zijn ruimschoots aanwezig!