Wandelroutes; psst hier moet je zijn

Psst hier moet je zijn! Heb jij de prachtige natuur in de omgeving van Mill al ontdekt? Het Brabantse Mill is namelijk omringd door vele kleurrijke bossen en natuurgebieden. Het kent ontelbare verborgen plekken en schoonheden die absoluut de moeite waard zijn om te voet te ontdekken. Boek een wandelarrangement met overnachting en beleef de mooiste wandelroutes van Noord-Brabant.

Verder lezen

Stippel vanuit Mill je route uit

Mill vormt een goed vertrekpunt om de diverse wandelroutes in het Land van Cuijk in Noord-Brabant aan te doen. Er zijn diverse routes die je door het prachtige historische verleden brengen waar je naast indrukwekkende kastelen en landgoederen ook de vele sporen van het oorlogsverleden ziet. Zoals het Maas- en Peelliniepad; deze 122 km lange wandelroute loopt door de mooiste natuurgebieden die het Land van Cuijk rijk is.

Wandelroute Mill
De vele bossen, heidegebieden, vennen, rivieren, uiterwaarden, (vesting)stadjes en dorpen doen niet vermoeden dat hier ruim een halve eeuw geleden zwaar gevochten is. Echter de vele “sporen uit de oorlog” houden de herinnering aan deze periode levend. Bovendien telt de streek vele culturele overblijfselen zoals kastelen, ruines, herenhuizen en molens. Voorbeelden van oorlogsmonumenten langs de route zijn het “Duits spoorlijntje” en de kazematten aan de Maaslinie. Een authentieke bunker in Mill is speciaal voor de route ingericht als “kijkbunker”. Deze kijkbunker ligt achter het hotel dus je trekt je wandelschoenen aan en kunt er meteen op uit. Zonder de auto te hoeven pakken.

Gebruik City Resort Mill als vertrekpunt
Mill heeft ten opzichte van de Brabantse natuur een mooie ligging en vormt een ideaal vertrekpunt. Verblijf tijdens je wandeltrip in City Resort Hotel Mill. Een fijne plek om je weer op te laden voor de volgende tocht. Kies uit diverse wandelarrangementen  en ervaar de fijne en comfortabele faciliteiten, zoals bijvoorbeeld de luxe Wellnessboot. Hierdoor heb jij alle energie om te starten aan de volgende mooie wandeltocht! Het 4-sterren hotel Mill heeft diverse wandelarrangementen samengesteld zodat de echte natuur- en wandelliefhebbers maximaal kunnen genieten van de mooie routes in het Brabantse Mill en de mogelijkheden die City Resort Mill te bieden heeft.