Corona virus/Covid-19

Corona Update

Corona virus update:
Allereerst willen wij u laten weten dat bij City Resort Mill de gezondheid en veiligheid van onze gasten en onze medewerkers de hoogste prioriteit heeft. Protocollen en dagelijkse handelingen worden per dag, indien nodig, aangepast. Momenteel, 15 juni 2020, zijn de volgende afdelingen binnen City Resort Mill gesloten: sportcentrum, de Wellnessboot en BHV. Per 1 juli is alles weer geopend.

Voor vragen over verblijf, een bestaande reservering, of het maken van een reservering verzoeken wij u contact op te nemen met City Resort Mill.

Maatregelen Corona virus (Covid-19)

Het RIVM extra maatregelen ingesteld om verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) tegen te gaan. Het RIVM heeft aan de hand van deze uitbraak een aantal adviezen naar buiten gebracht die wij als hotel strikt opvolgen om de kans op eventuele besmetting te minimaliseren.

Reiniging

Buiten het feit dat onze kamers standaard goed gereinigd worden, hebben wij extra hygiƫnische maatregelen genomen. We zorgen dat alle ruimtes en frequente contactpunten meerdere malen per dag worden gereinigd met desinfecteermiddel.

Personeel

Voor ons personeel zijn de volgende maatregelen van kracht:

Bij binnenkomst direct de handen wassen met zeep en desinfecteermiddel
Geen handen schudden
Gepaste afstand houden van zowel de gasten als elkaar
Het personeel dat lichte klachten heeft, blijft uit voorzorg thuis.

Advies voor onze gasten

Wij raden de gasten aan om de handen goed te wassen bij terugkomst in het hotel. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de adviezen van het RIVM zo goed mogelijk worden opgevolgd en de kans op besmetting en verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het RIVM.

Corona virus Actuele informatie RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
Coronavirus Algemene informatie RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
Coronavirus vragen en antwoorden RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden