Trainingskampen Mill

Trainingskamp, de perfecte voorbereiding

De voorbereidingsfase op een seizoen is voor iedere professionele sportclub ontzettend belangrijk. In de voorbereiding worden namelijk de zaadjes gepland die, hopelijk, later in het seizoen geoogst worden en tot succes leiden.

Weiterlesen

Een professioneel en goed georganiseerd trainingskamp dat compleet aansluit bij de visie die je als sportclub hebt is van enorme waarde. City Resort Hotel Mill biedt deze gelegenheid met haar trainingskampen. 

Voetbal trainingskampen
Een professioneel trainingskamp organiseer je bij City Resort Hotel Mill. Inmiddels zijn er diverse voetbalclubs bij City Resort Mill geweest die hun trainingskamp naar volle tevredenheid in Mill hebben georganiseerd. We beschikken over top in-house faciliteiten en uitmuntende trainingsfaciliteiten met zowel gras- als kunstgrasvelden. Zowel professionele voetbalclubs als amateurverenigingen hebben de trainingskampen van City Resort Mill ontdekt.

Trainingskamp compleet op maat
Er zijn voor sportclubs diverse standaard pakketten ontwikkeld om het ideale trainingskamp op te zetten. Het is natuurlijk ook een optie om een arrangement compleet op maat in te richten. Hierbij alles nauw afgestemd op je wensen en trainingsschema’s. Op deze manier verzeker je dat het trainingskamp maximaal bijdraagt aan de voorbereiding op een succesvol seizoen.

De perfecte sportomstandigheden
City Resort Mill beschikt over uitmuntende sportfaciliteiten. Inpandig bij het hotel is een uitgebreid Fitland Sportcentrum. Naast het hotel ligt een unieke en luxueuze Wellnessboot. Daarnaast zijn er binnen 100 km van Mill X voetbalclubs waar oefenwedstrijden mee georganiseerd kunnen worden. Alle mogelijkheden op een sportief en geslaagd trainingskamp zijn ruimschoots aanwezig.

  • Fitland Sportcentrum
  • Vitae Wellnessresort
  • 30 voetbalclubs binnen 100 km
  • 7 vliegvelden binnen 100 km
  • 74 luxe kamers