City Resort Hotel Mill

Full of energy

Boek uw verblijf

City Resort Hotel Mill - Vertrouwd en veilig overnachten

Mooie wandel en fietsomgeving

Dichtbij historische steden Grave en Nijmegen

Evenementencentrum met o.a. escape rooms

Heerlijk eten in Restaurant London Street

Slapen op grote hoogte in een vliegtuigsuite

Relaxen op de Wellnessboot

Geen reserveringskosten

Flexibele annulerings- en wijzigingsvoorwaarden

Ervaar City Resort Mill

De wereld van City Resort Mill is er een die klaar is om ontdekt te worden. Bent u op zoek naar de perfecte combinatie tussen opladen en ontspannen & ontdekken en ervaren? Dan vormt City Resort Mill de ideale uitvalsbasis. Voorzien van een luxe wellnessresort, compleet dus, met alle luxe wellness faciliteiten geeft u de gelegenheid om maximaal te ontspannen. De mogelijkheden in Mill zijn eindeloos. U maakt onbeperkt gebruik van het Fitland Sportcentrum. Culinair genieten kunt u in ons restaurant London Street.

Hotel Mill

City Resort is uw partner om deze perfecte balans te vinden zodat u weer met frisse energie over kunt tot de orde van de dag. Onze medewerkers doen er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken. Wilt u de omgeving verkennen? Snuif de cultuur, natuur en historie op tijdens een van de vele prachtige fiets- en wandelroutes. Liever een leuke activiteit dicht bij hotel Mill? City Resort Mill beschikt over een evenementencentrum waar er bijvoorbeeld ruimte is voor midgetgolf, maar ook diverse EscapeRooms. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een perfect verblijf van te maken. En als hotelgast maakt U onbeperkt gebruik van het Fitland Sportcentrum. Mogen we u binnenkort verwelkomen in de veelzijdige wereld van City Resort?
“City Resort, Full of Energy”

City Resort Mill biedt:

 • Maximaal ontspannen en opladen
  City Resort Mill is van alle gemakken voorzien. Geniet optimaal in onze unieke Wellnessboot. Alle luxe faciliteiten zijn aanwezig om maximaal te ontspannen.
 • Maximaal ontdekken en ervaren
  De omgeving van Mill staat bekend om haar prachtige natuur en cultuurhistorie. Ga op ontdekkingsreis door de vele mooie fiets- en wandelroutes.
 • De leukste uitjes in Mill
  Van een Escape Room tot midgetgolf tot een compleet evenementencentrum. Er is altijd iets te doen!
 • Uniek aanbod in comfort, wellness, sport en health
  Maak gebruik van onze exclusieve faciliteiten, zoals een wellnessresort en sportcentrum. Geniet van de comfort in het hotel en heerlijke gerechten in het restaurant.