Restaurant London Street

Eet, drink, geniet!

Op zoek naar een restaurant waar je lekker kunt uit eten in Mill? Kom dan naar restaurant London Street en laat je verrassen door onze keukenbrigade met diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Maar ook voor een heerlijke lunch, een potje snooker of tafelvoetbal met een hapje of drankje ben je aan het goede adres.

Brunch, Buffet, koffietafel of andere groepsbijeenkomst!

Bijvoorbeeld met diverse koude & warme gerechten, vegetarische gerechten, saladebuffet, soepen en een dessertbuffet.
Voor de kinderen is er eventueel een kidsbuffet. U reserveert een buffet vanaf 20 personen. De mogelijkheden zijn oneindig. Meer informatie? Vul snel het contactformulier in.

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend!
Maandag t/m Zondag van 11:00 – 00.00 uur

Keuken open:

Maandag t/m Vrijdag van 11:00 – 21.30 uur
Zaterdag & Zondag van 12:00 – 21.30 uur

Na 21.30 uur is er de mogelijkheid om van de borrelkaart te bestellen.

London Street

 

Restaurant London Street   Restaurant London Street   Restaurant London Street   Restaurant London Street

De diversiteit van Restaurant London Street

Heerlijk terras

Bij lekker weer is ons terras, met uitzicht op de midgetgolfbaan, Marinevliegtuig en Wellnessboot geopend. Het terras is vanuit de straat niet te zien, volg de borden, het is de moeite waard!

Eten en actief combineren

Wil je voor of na lunch of diner nog iets actiefs ondernemen, bijvoorbeeld een Escape Room of Arrow Combat? Dat kan! Kijk bij 'activiteiten' op deze website voor de vele mogelijkheden.

7 dagen per week geopend

Wij zijn 7 dagen per week geopend om de lekkerste gerechten te serveren! Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een drankje met eventueel een borrelhapje!

Familiebrunch

Diverse koude & warme gerechten, saladebuffet, soepen en een dessertbuffet. Voor de kinderen is er een verrassend kidsbuffet!

Beers & Bites

Geniet met familie of met vrienden van verschillende biertjes die Restaurant London Street op de tap heeft. Geserveerd met kleine hapjes wordt het gegarandeerd een middag of avond om te herinneren.

Vegetarische gerechten

Ben je vegetarisch? Geen probleem! Wij bieden diverse vegetarische gerechten aan, zodat jij ook een ruime keuze hebt. Nieuwsgierig? neem een kijkje op onze menukaart voor het aanbod.

Centrale ligging

Geniet van de mooie wandel- en fietsomgeving van Mill. Restaurant London Street is gelegen in Noordoost-Brabant met een prachtige groene omgeving en gezellige Brabantse dorpen. Daarnaast ligt het vlakbij de historische steden Grave en Nijmegen.

NIEUW - Vegan gerecht

De vegan foodtrend is hot! Bekijk ons nieuwe veganistische gerecht op de menukaart. Het recept is afkomstig van de beroemde Vegan blogger Kirsten Bloemen, bekend van 'geen blaadje sla'. Voor inspiratie neem een kijkje op www.geenblaadjesla.nl

Food – Pub – Fun

Waan je in één van de vele Pubs die onze Britse buurlanden rijk zijn. Met een uitzicht op de Temple Bar aan de ene zijde en London Street aan de andere zijde hebben we een grote diversiteit van gerechten aan u te presenteren. Bijvoorbeeld de Big Green Egg barbecue gerechten of een exclusieve burger. Een echte aanrader is de Chefs Surprise plank, een grote diversiteit van wat onze chefs te bieden hebben. Heerlijk om te delen! Kom gezellig uit eten in Restaurant London Street Mill.

Restaurant London Street Mill Interieur

London Street is onderdeel van City Resort Mill