Restaurant London Street

Eet, drink, geniet!

Op zoek naar een restaurant waar je lekker kan uit eten in Mill? Kom dan naar restaurant London Street en laat je verrassen door onze keukenbrigade met diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Doordat wij uitsluitend koken met verse ingrediënten, proeft u de echte smaak.

Brunch, koffietafel of andere groepsbijeenkomst!

Bijvoorbeeld met diverse koude & warme gerechten, saladebuffet, soepen en een dessertbuffet.
Voor de kinderen is er eventueel een kidsbuffet. De mogelijkheden zijn oneindig. Meer informatie? Vul snel het contactformulier in.

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend!
Maandag t/m Zondag van 11:00 – 00.00 uur

Keuken open:

Maandag t/m Vrijdag van 11:00 – 21.30 uur
Zaterdag & Zondag van 12:00 – 21.30 uur

Na 21.30 uur is er de mogelijkheid om van de borrelkaart te bestellen.

De diversiteit van Restaurant London Street

Heerlijk terras

Bij lekker weer is ons terras, met uitzicht op de midgetgolfbaan, Marinevliegtuig en Wellnessboot geopend. Het terras is vanuit de straat niet te zien, volg de borden, het is de moeite waard!

Eten en actief combineren

Wilt u voor of na lunch of diner nog iets actiefs ondernemen, bijvoorbeeld een Escape Room of Arrow Combat? Dat kan! Kijk bij 'activiteiten' op deze site voor de vele mogelijkheden.

Beers & Bites

Geniet met familie of met vrienden van de verschillende biertjes die Restaurant London Street op de tap heeft. Geserveerd met kleine hapjes wordt het gegarandeerd een middag of avond om te herinneren.

Familiebrunch

Diverse koude & warme gerechten, saladebuffet, soepen en een dessertbuffet. Voor de kinderen is er een verrassend kidsbuffet en GRATIS activiteiten, zoals boogschieten, wandklimmen, springkussens en midgetgolf.

7 dagen per week geopend

Wij zijn zeven dagen per week geopend om voor u de lekkerste gerechten te serveren! U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een drankje met eventueel een borrelhapje!

Centrale ligging

Geniet van de mooie wandel- en fietsomgeving van Mill. Restaurant London Street is gelegen in Noordoost-Brabant met een prachtige groene omgeving en gezellige Brabantse dorpen. Daarnaast vlakbij de historische steden Grave en Nijmegen.

Food – Pub – Fun

Waan je in één van de vele Pubs die onze Britse buurlanden rijk zijn. Met een uitzicht op de Temple Bar aan de ene zijde en London Street aan de andere zijde hebben we een grote diversiteit van gerechten aan u te presenteren. Bijvoorbeeld de Big Green Egg barbecue gerechten of een exclusieve burger. Een echte aanrader is de Chefs Surprise plank, een grote diversiteit van wat onze chefs te bieden hebben. Heerlijk om te delen! Kom gezellig uit eten in Restaurant London Street Mill.

Restaurant London Street Mill Interieur

 

London Street is onderdeel van City Resort Mill