Restaurant Pub Terras London Street

Eet, drink, geniet! Vlees, vis, vega!

Op zoek naar een restaurant waar je lekker uit kunt eten in Mill en daarna nog een drankje kunt doen in een sfeervolle bar of op het schaduwrijke terras? Kom dan naar restaurant bar London Street en laat je verrassen door onze keukenbrigade met een kaart met veelzijdige gerechten. Vis vlees vega? Allergie? Geen probleem.

Het Verborgen Terras

Het terras van London Street heet niet voor niets zo. Vanaf de straatzijde zie je het niet. Maar eenmaal op het terras geniet je van een heerlijk gerecht, ijscoupe of ijskoud seizoensbiertje. Met bijzonder uitzicht namelijk het vliegtuighotel, de minigolfbaan en de Wellnessboot

Nieuwe regels

Reserveren voor het restaurant is verplicht.

Openingstijden*

Wij zijn dagelijks geopend!
Maandag t/m Zondag van 11:00 – 00.00 uur

Keuken open:*

Maandag t/m Vrijdag van 11:00 – 21.30 uur
Zaterdag & Zondag van 12:00 – 21.30 uur

Na 21.30 uur is er de mogelijkheid om van de borrelkaart te bestellen.

London Street

 

Ook leuk voor de kids!

Speel een rondje op de 18-holes minigolfbaan mee of laat dat aan de kinderen over terwijl je op het terras geniet van een heerlijk wijntje.

alleskidsarrangementminigolf

       

De diversiteit van Restaurant London Street

'Het verborgen' terras

Bij lekker weer is ons terras, met uitzicht op de midgetgolfbaan, Marinevliegtuig en Wellnessboot geopend. Het terras is vanuit de straat niet te zien, volg de borden, het is de moeite waard!

Eten en actief combineren

Wil je voor of na lunch of diner nog iets actiefs ondernemen, bijvoorbeeld een Escape Room of Beach volley? Dat kan! Kijk bij 'activiteiten' op deze website voor de vele mogelijkheden.

7 dagen per week geopend⌚

Wij zijn 7 dagen per week geopend om de lekkerste gerechten te serveren! Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een drankje met eventueel een borrelhapje!

Familiebrunch

Diverse koude & warme gerechten, saladebuffet, soepen en een dessertbuffet. Voor de kinderen is er een verrassend kidsbuffet!

Beers & Bites

Geniet met familie of met vrienden van verschillende biertjes die Restaurant London Street op de tap heeft. Geserveerd met kleine hapjes wordt het gegarandeerd een middag of avond om te herinneren.

Centrale ligging

Geniet van de mooie wandel- en fietsomgeving van Mill. Restaurant London Street is gelegen in het Land van Cuijk met een prachtige groene omgeving en gezellige Brabantse dorpen.