Restaurant Pub Terras London Street

Eet, drink, geniet!

Op zoek naar een restaurant waar je lekker kan uit eten in Mill en daarna nog lekker een lekker drankje in een sfeervolle bar? Kom dan naar restaurant bar London Street en laat je verrassen door onze keukenbrigade met een verrassende kaart met heerlijke gerechten. Vis vlees vega? Allergie? Geen probleem.

Het Verborgen Terras

Het terras van London Street heet niet voor niets zo. Vanaf de straatzijde zie je het niet. Maar eenmaal op het terras geniet je van een heerlijk gerecht, ijscoupe of ijskoud seizoensbiertje. Met bijzonder uitzicht namelijk het vliegtuighotel, de minigolfbaan en de Wellnessboot.

Brunch, Buffet, koffietafel of andere groepsbijeenkomst!

Voor een familiebrunch, een moederdaglunch of een groepsuitje. Voor alle bijeenkomsten is er wel een op maat te maken eetmogelijkheid. Met diverse koude & warme gerechten, vegetarische gerechten, saladebuffet, soepen en een dessertbuffet.
Voor de kinderen is er eventueel een kidsbuffet. U reserveert een buffet vanaf 20 personen. De mogelijkheden zijn oneindig. Meer informatie? Vul snel het contactformulier in.

*I.v.m. het corona virus zijn wij momenteel enkel open voor hotelgasten. Vanaf 1 juni mogen wij jullie eindelijk weer verwelkomen. Reserveren is verplicht. Meer informatie: info@londonstreet.nl

Openingstijden*

Wij zijn dagelijks geopend!
Maandag t/m Zondag van 11:00 – 00.00 uur

Keuken open:*

Maandag t/m Vrijdag van 11:00 – 21.30 uur
Zaterdag & Zondag van 12:00 – 21.30 uur

Na 21.30 uur is er de mogelijkheid om van de borrelkaart te bestellen.

London Street

 

Restaurant London Street      

De diversiteit van Restaurant London Street

'Het verborgen' terras

Bij lekker weer is ons terras, met uitzicht op de midgetgolfbaan, Marinevliegtuig en Wellnessboot geopend. Het terras is vanuit de straat niet te zien, volg de borden, het is de moeite waard!

Eten en actief combineren

Wil je voor of na lunch of diner nog iets actiefs ondernemen, bijvoorbeeld een Escape Room of Arrow Combat? Dat kan! Kijk bij 'activiteiten' op deze website voor de vele mogelijkheden.

7 dagen per week geopend⌚

Wij zijn 7 dagen per week geopend om de lekkerste gerechten te serveren! Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een drankje met eventueel een borrelhapje!

Familiebrunch

Diverse koude & warme gerechten, saladebuffet, soepen en een dessertbuffet. Voor de kinderen is er een verrassend kidsbuffet!

Beers & Bites

Geniet met familie of met vrienden van verschillende biertjes die Restaurant London Street op de tap heeft. Geserveerd met kleine hapjes wordt het gegarandeerd een middag of avond om te herinneren.

Vegetarische gerechten

Ben je vegetarisch? Geen probleem! Wij bieden diverse vegetarische gerechten aan, zodat jij ook een ruime keuze hebt. Nieuwsgierig? neem een kijkje op onze menukaart voor het aanbod.

Centrale ligging

Geniet van de mooie wandel- en fietsomgeving van Mill. Restaurant London Street is gelegen in Noordoost-Brabant met een prachtige groene omgeving en gezellige Brabantse dorpen. Daarnaast ligt het vlakbij de historische steden Grave en Nijmegen.

Vegan gerecht

De vegan foodtrend is hot! Bekijk ons nieuwe veganistische gerecht op de menukaart. Het recept is afkomstig van de beroemde Vegan blogger Kirsten Bloemen, bekend van 'geen blaadje sla'. Voor inspiratie neem een kijkje op www.geenblaadjesla.nl

Food – Pub – Fun

Waan je in één van de vele Pubs die onze Britse buurlanden rijk zijn. Met een uitzicht op de Temple Bar aan de ene zijde en London Street aan de andere zijde hebben we een grote diversiteit van gerechten en overheerlijke drankjes. Bijvoorbeeld de Big Green Egg barbecue gerechten of een heerlijke cocktail of ‘speciaal biertje van de week’. Kom eerst lekker uit eten in Restaurant London Street Mill aan het verborgen terras en bestel daarna een smakelijk biertje in de Bar London Street.

London Street is onderdeel van City Resort Mill