Bedrijfssportdag

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfssportdag tussen Nijmegen en Eindhoven? City Resort Mill heeft meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfssportdagen. Een sportdag organiseren is een leuke manier om sportief bezig te zijn. Voor bedrijven of verenigingen is een sportdag een leuke manier om op elkaar op sportieve wijze beter te leren kennen.

Verder lezen
  • Bedrijfssportdag vanaf € 39,50 p.p.
  • Programma op maat samenstellen
  • Kies uit diverse activiteiten
Contact of meer info

Bedrijfssportdag

Deze dag staat in het teken van teambuilding. Inspanning en ontspanning gaan moeiteloos samen. Maak uw keuze uit de diverse activiteiten die we zelf in huis hebben. City Resort Mill (voorheen Fitland) heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van originele bedrijfssportdagen van 8 tot 1.000 personen.

Healthy

U kunt een bedrijfssportdag prima gebruiken om al uw medewerkers een stap verder naar een gezondere levensstijl te helpen. Een kick-off met clinics, teambuilding, mindfullness en sport motiveren uw medewerkers om een extra stap in de goede richting te nemen.

Programma

De evenementenafdeling stelt graag met u het programma samen en verzorgt daarna de totale organisatie. Wij bieden een bedrijfssportdag al aan vanaf € 39,50 p.p.

Neem contact met ons op om een programma samen te stellen dat volledig is afgestemd op uw wensen.