Escape Room Mill

Escape Rooms Mill

Ieder voorwerp kan de sleutel tot je ontsnapping zijn….

Samen met je teamgenoten (van 2 tot 40 personen) word je opgesloten in een kamer en krijgen jullie 60 min. om door middel van aanwijzingen en het oplossen van verschillende raadsels te ontsnappen.

De sleutels tot succes zijn een goede communicatie, logisch en analytisch denkwerk en stalen zenuwen! Daarom is het een ideaal spel voor een unieke teambuilding ervaring. Je kunt het spel uiteraard ook met een vriendengroep of met het gezin/familie spelen.

Mix & match met Food & Drinks

Breidt je bezoek uit met een hapje en/of drankje in onze pub London Street

Mix & match met andere activiteiten

Combineer de escape room met o.a. Arrow Combat of Midgetgolf

Escape prijzen & arrangementen met Food & Drinks

Escaperoom tarieven:

2 personen € 24,00 p.p
3 personen € 22,00 p.p.
4 personen € 20,00 p.p.
5 personen € 18,00 p.p.
6 personen € 16,00 p.p.
7 personen € 15,00 p.p.
8 personen of meer € 14,00 p.p.

9 personen of meer worden verdeeld over meerdere kamers.

Escaperoom deal:
-escaperoom naar keuze – burger in London Street – 1 consumptie
klik op de afbeelding voor meer informatie

Mix & Match met Food & Drinks:

Koffie/thee met appelgebak  € 4,95 p.p.
Luxe lunchbuffet  € 17,50 p.p.
Borrelarrangement van 1 uur   € 11,95 p.p.
Hoofdgerecht met 1 consumptie  € 19,50 p.p.
Escapebuffet met drankarrangement van 2 uur vanaf 20 pers. € 35,00 p.p.

Boeken?
Wanneer je gebruik wilt maken van een arrangement,
neem dan contact met ons op.

Kinderfeestjes
Onze escape rooms zijn ook geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.  Dit arrangement is aan te vullen met andere mogelijkheden.

Voor kinderen tot en met 12 jaar kunnen we een speciaal tarief aanbieden voor € 75,- per kamer! Dit tarief is voor 6 tot 9 kinderen. Onder begeleiding van minimaal één volwassene. (1 volwassene is verplicht) De Escape Rooms met het thema cruise en pub zijn geschikt voor kinderen.

Klik op kinderfeest wanneer je een kinderfeestje met Escape Room wilt boeken neem contact met ons op. Dit kan telefonisch, via de mail of gebruik het contactformulier.

Kamers

Winter | 3 tot 8 personen

Bizarre temperaturen, een natuur die wij niet kennen in ons kille kikkerlandje en tradities die vooral bekend
zijn in het hooggebergte! Lukt het jullie om binnen 60 minuten de juiste verbanden te koppelen en hier de uitgang
te vinden? Een combinatie van stressbestendig zijn en een hele goede samenwerking maken jullie slagingskans 100%,
lukt je dit niet rest enkel de vrieskist! Deze kamer is voorzien van airco.

Zomer | 3 tot 8 personen

Iedereen kent het wel relaxen of juist heel actief zijn in de zomer! Enkel is hier niks wat het lijkt en zit er overal wel een addertje onder het spreekwoordelijke ‘gras’. Puzzelen tot dat de zon onder gaat, is je enige kans tot overleven in deze wirwar van zomerfacetten! Durven jullie de uitdaging aan. Deze kamer is voorzien van airco.

The Cruise | 3 tot 8 personen

Ai, iedereen kent het verhaal van de Titanic, maar dit is nog veel spannender! Ooit geweten dat er zoveel niet kan deugen aan een schip met een hoog relax level? Oog voor detail helpt je door deze waanzin te komen, waarbij het klasse verschil in de samenleving maar weer eens pijnlijk boven het spreekwoordelijke water komt. Kan je niet samenwerken, kies dan niet voor deze kamer want ontsnappen lukt je dan nooit. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze kamer is voorzien van airco.

The Pub | 3 tot 8 personen

Ook wel eens in een restaurant gezeten waar het lijkt of dat alles wat je doet niet deugt, welkom in de pub! Een kamer voor kleinere gezelschappen met veel onverwachte wendingen en uiteraard vreemde gewaarwordingen, is de wijn echt rood en is fooi nu een verplichting of een extraatje wat je geeft bij super service? Wij adviseren één ding, de Chef – Kok is niet te vertrouwen! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

New York | 2 personen

NEW YORK CITY de grootste stad van Amerika, bekend om haar gele taxi’s en vele bezienswaardigheden. Wall street en het verschikkelijke drama van 9/11 laten dagelijks haar sporen na in deze stad. Lukt het jullie om vanuit een helicopterview te ontsnappen uit deze stad. Neem mee dat de mensen in The Bronx je daar echt niet bij gaan helpen, iedere toerist die het niet lukt betekend een potentiële kans op zakkenrollen.

Londen | 2 tot 3 personen

De metropool die door de enorme ontwikkeling van metrostations een doolhof is geworden op iedere hoek. Veel bekende gebouwen, unieke touringcars en een enorme hoeveelheid aan kroegen en winkels. Besef je wel voordat je deze kamer in gaat dat ontsnappen alleen kan als je kalm blijft en de variëteit aan puzzels op juiste wijze weet te koppelen. 12 miljoen inwoners zijn afhankelijk van jullie kunde! Alsof dat nog niet genoeg spanning geeft zal The Big Ben altijd een oogje in het zeil houden.

Veelgestelde vragen

 • Wat is een escape room?

Door de loop der jaren zijn er al verschillende variaties op gemaakt, maar eenvoudig gezegd komt het erop neer dat een groep van spelers opgesloten wordt in een ruimte. Binnen deze ruimte krijgen ze meestal 60 minuten de tijd om hieruit te ontsnappen. Door puzzels op te lossen weet je te ontsnappen naar de uitgang.

 • Word je echt opgesloten?

Hoewel de deuren dicht gaan doen wij de ingangsdeur niet op slot. Het is de bedoeling dat je ontsnapt via een andere deur.

 • Hoe laat dien je aanwezig te zijn?

De tijd die in de afspraakbevestiging staat is het tijdstip van aanvang van het spel. Wij verzoeken je vriendelijk om minimaal een kwartier van tevoren aanwezig te zijn, zodat je nog gebruik kunt maken van het toilet en spulletjes kunt opbergen in de aanwezige kluisjes.

 • Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij zijn gevestigd in het pand van City Resort Mill. Er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis.

 • Met hoeveel personen kan je een kamer spelen?

Er zijn vier kamers die speelbaar zijn voor een groep van drie tot acht personen, dat geldt voor de kamers: Cruise, Summer, Winter en Pub. De kamer London is voor twee tot drie personen en de kamer New York is voor de beginners onder ons en is voor twee personen geschikt.

 • We zijn met meer dan acht personen?

Gezellig, geen enkel probleem. De groep wordt dan verdeeld over meerdere kamers en eventueel kan er een op maat afgestemd arrangement plaatsvinden.

 • Welke arrangementen bieden jullie aan?

Naast de kamers zijn er nog vele andere mogelijkheden op het gebied van activiteiten, eten en drinken. Neem hiervoor even contact op of laat je gegevens bij de reservering achter, zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

 • Zijn de kamers ook geschikt voor kinderen?

Jazeker, maar we vragen om de kinderen te begeleiden door minimaal één volwassene per kamer. De escape rooms ‘Cruise’ en ‘Pub’ zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 • Ik wil mijn afspraak wijzigen/annuleren?

Dat is geen probleem, doe dit uiterlijk 48 uur voor aanvang en dit kan zowel telefonisch via 0485-477210 of per email.

 • Zijn de kamers ook geschikt voor minder validen?

Ja, de kamers zijn voor iedereen toegankelijk. Wel kan het zijn dat bepaalde puzzels hierdoor minder eenvoudig op te lossen zijn. Neem even contact met ons op indien je hier meer informatie over wilt hebben.

 • Escape rooms in Corona tijd

Veiligheid en gezondheid heeft de hoogste prioriteit, vandaar dat ook bij deelname aan een Escape room een aantal vragen gesteld zullen worden betreffende gezondheid en gezelschap. Na iedere ronde zal de gebruikte Escape room gereinigd worden. Verder rekenen wij erop dat u zelf de verantwoordelijkheid zult nemen. Indien gewenst kunt u zelf handschoentjes of een mondkapje meenemen voor tijdens het spel. Bij arrangementen met eten en drinken zal de gepaste afstand van 1,5 meter toegepast worden. Verder vragen wij u zoveel mogelijk met pin te betalen en de aangegeven looproutes in acht te nemen. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen.