Escape Room Mill

Escape Rooms Mill bij City Resort Hotel Mill

We zijn dagelijks geopend van 10.30 tot 22.30 uur en ontsnappen uit een van de 6 kamers is al mogelijk vanaf 2 personen. De prijs vanaf € 14,00 p.p. is afhankelijk van het aantal personen en kamers waarin gespeeld wordt.

Escape arrangementen met Food & Drinks

Escaperoom tarieven:

2 personen € 24,00 p.p
3 personen € 22,00 p.p.
4 personen € 20,00 p.p.
5 personen € 18,00 p.p.
6 personen € 16,00 p.p.
7 personen € 15,00 p.p.
8 personen € 14,00 p.p.

London street Food/drinks:

Koffie/thee met appelgebak  € 4,75 p.p.
Luxe lunchbuffet  € 17,50 p.p.
Borrelarrangement – 1 uur   € 11,75 p.p.
Hoofdgerecht+1 consumptie  € 19,50 p.p.
Grillbuffet incl. drankenarrangement -2 uur vanaf 20 pers. € 35,00 p.p.

Boeken? Wanneer je gebruik wilt maken van een arrangement, neem dan contact met ons op.
Ook voor kinderfeesten is er de mogelijkheid om een escape arrangement te boeken!

60 minuten

Samen met je vrienden, familie, collega’s of teamgenoten wordt je opgesloten in één van onze kamers. Het is de bedoeling dat je binnen 60 minuten probeert te ontsnappen uit de kamer.

Thema's

Escape Room Mill heeft 6 kamers met elk hun eigen unieke thema.

London Street

Wil je na afloop graag nog even chillen? Blijf dan hangen in London Street. Hier kunt je een hapje en een drankje bestellen en is er ruimte om bij te komen van het spel.

Airco

De kamers: zomer, winter en cruise, zijn voorzien van airco, dus ook bij warmer weer is het goed toeven in onze Escape Rooms.

Kamers

Winter | 3 tot 8 personen

Bizarre temperaturen, een natuur die wij niet kennen in ons kille kikkerlandje en tradities die vooral bekend
zijn in het hooggebergte! Lukt het jullie om binnen 60 minuten de juiste verbanden te koppelen en hier de uitgang
te vinden? Een combinatie van stressbestendig zijn en een hele goede samenwerking maken jullie slagingskans 100%,
lukt je dit niet rest enkel de vrieskist!

Zomer | 3 tot 8 personen

Iedereen kent het wel relaxen of juist heel actief zijn in de zomer! Enkel is hier niks wat het lijkt en zit er overal wel een addertje onder het spreekwoordelijke ‘gras’. Puzzelen tot dat de zon onder gaat, is je enige kans tot overleven in deze wirwar van zomerfacetten! Durven jullie de uitdaging aan.

The Cruise | 3 tot 8 personen

Ai, iedereen kent het verhaal van de Titanic, maar dit is nog veel spannender! Ooit geweten dat er zoveel niet kan deugen aan een schip met een hoog relax level? Oog voor detail helpt je door deze waanzin te komen, waarbij het klasse verschil in de samenleving maar weer eens pijnlijk boven het spreekwoordelijke water komt. Kan je niet samenwerken, kies dan niet voor deze kamer want ontsnappen lukt je dan nooit.

The Pub | 3 tot 8 personen

Ook wel eens in een restaurant gezeten waar het lijkt of dat alles wat je doet niet deugt, welkom in de pub! Een kamer voor kleinere gezelschappen met veel onverwachte wendingen en uiteraard vreemde gewaarwordingen, is de wijn echt rood en is fooi nu een verplichting of een extra’tje wat je geeft bij super service? Wij adviseren één ding, de Chef – Kok is niet te vertrouwen!

New York | 2 personen

NEW YORK CITY de grootste stad van Amerika, bekend om haar gele taxi’s en vele bezienswaardigheden. Wall street en het verschikkelijke drama van 9/11 laten dagelijks haar sporen na in deze stad. Lukt het jullie om vanuit een helicopterview te ontsnappen uit deze stad. Neem mee dat de mensen in The Bronx je daar echt niet bij gaan helpen, iedere toerist die het niet lukt betekend een potentiële kans op zakkenrollen.

Londen | 2 tot 3 personen

De metropool die door de enorme ontwikkeling van metrostations een doolhof is geworden op iedere hoek. Veel bekende gebouwen, unieke touringcars en een enorme hoeveelheid aan kroegen en winkels. Besef je wel voordat je deze kamer in gaat dat ontsnappen alleen kan als je kalm blijft en de variëteit aan puzzels op juiste wijze weet te koppelen. 12 miljoen inwoners zijn afhankelijk van jullie kunde! Alsof dat nog niet genoeg spanning geeft zal The Big Ben altijd een oogje in het zeil houden.