Kinderfeestje

Bijna jarig en op zoek naar een leuk kinderfeestje in Brabant?

City Resort Mill biedt leuke en spannende activiteiten voor een geweldig kinderfeestje! Kies voor boogschieten, wandklimmen, ontsnappen uit een escape room, midgetgolf en nog veel meer leuke activiteiten. Zelf een leuk idee voor kinderfeestje? Wij denken graag met je mee! Stel je eigen kinderfeestje samen. Onze kinderfeestje zijn te boeken vanaf 8 kinderen.
Prijs: vanaf € 10,- p.p.

Prijzen gelden voor groepen van 8-12 kinderen. Bij meer dan 12 kinderen, prijs op aanvraag.

  • Stel je eigen Kinderfeestje samen
  • Vanaf 8 personen
  • Prijs vanaf € 10,- p.p.
  • Kies 2 activiteiten (2 x 45 minuten)
  • Ontvangst taart & kinderchampagne
  • Afsluiten met friet of pannenkoeken
Contact

Activiteiten Kinderfeestje Mill

Wandklimmen
Samen met jouw vrienden en vriendinnen ga je op avontuur. Wat zijn een gordel, een carabiner en een GriGri? En wat is ‘zekeren’? Zodra je dit weet ga je zelf proberen te klimmen. Onder begeleiding van een instructeur probeer je zo hoog mogelijk te komen. Durf jij het aan?

City Resort Hotel MIll Uitjes MIll Wandklimmen

Sport & Spel
Wil jij een leuk, afwisselend en actief kinderfeestje geven? Kies dan voor Sport & Spel. Op 2 springkussens worden verschillende spellen gespeeld. Op het voetbalveld luchtkussen wordt voetbal, knotshockey, trefbal en handbal gespeeld. Op de stormbaan worden verschillende variaties van estafette gedaan. Vaak is er tijd over om vrij te spelen in de zaal en beide springkussens.

 

Handboogschieten
Jij kruipt in de rol van Robin Hood en je gaat samen met je vrienden en vriendinnen terug naar de Middeleeuwen! Pak je pijl en boog en probeer midden in de roos te schieten. Wie van jullie schiet de meeste punten bij elkaar?

Wiebelbrug
Verleg je grenzen en loop over deze 10 meter hoge wiebelbrug.

Wiebelbrug City Resort Mill Feest

Speleologie
Ben jij niet bang in het donker? Dat is maar goed ook want bij deze activiteit ga je een spannende tocht in het donker maken via een indoor gangenstelsel! Je klimt en kruipt door donkere gangen waarbij je ook nog eens gehinderd wordt door obstakels.

City Resort Mill Speleologie

Midgetgolf
Lijkt het je leuk om tijdens je kinderfeestje te midgetgolfen? Dan ben je hier op het juiste adres. 18 adventureholes midgetgolf, uitdagend met leuke hindernissen. Wie van je vriendjes en vriendinnetjes zou dit beter kunnen dan jij?

Escape rooms
Onze escape rooms zijn ook geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.  Dit arrangement is aan te vullen met andere mogelijkheden.

Voor kinderen tot en met 12 jaar kunnen we een speciaal tarief aanbieden voor € 75,- per kamer! Dit tarief is voor 6 tot 9 kinderen. Onder begeleiding van minimaal één volwassene. (1 volwassene is verplicht) De Escape Rooms met het thema cruise en pub zijn geschikt voor kinderen.

Wanneer je een kinderfeest wil boeken neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via de mail of gebruik het contactformulier.

Stel je eigen Kinderfeestje samen

Vier je kinderfeestje bij City Resort Hotel Mill. Kies 2 leuke activiteiten van ongeveer 45 minuten per activiteit (m.u.v. escape room) en creëer een onvergetelijke dag. Prijs: vanaf € 10,- p.p.

Taart & Kinderchampagne

Voeg een feestelijk ontvangt met verjaardagstaart & kinderchampagne toe aan jouw kinderfeestje.
Prijs: vanaf € 13,50 p.p.

Frietje of pannenkoeken

Sluit het kinderfeestje af met pannenkoeken of een frietje met snack, ranja en natuurlijk een ijsje. Prijs: vanaf € 15,- p.p.

Feestpakket

Maak je kinderfeestje compleet met het All-Inclusive feestpakket. Ontvang taart en kinderchampagne en sluit de dag af met friet en een snack, ranja en een ijsje. Natuurlijk krijg ook ieder kind een leuk cadeautje. Prijs: vanaf € 18,50 p.p.

Extra activiteit

Wil je nog een activiteit (m.u.v. de escape room) toevoegen aan je kinderfeestje? Dat kan! Prijs voor extra activiteit: € 3,50 p.p.