schooluitje

Voor een beperkt budget een leuk schooluitje organiseren?  Bij ons stelt u een schooluitje samen voor uw specifieke wensen.
Kom naar City Resort Mill voor de leukste sportieve en actieve uitjes van Brabant!

  • Informeer naar de mogelijkheden
  • Op maat samen te stellen
  • Schooluitjes voor een klas of school
  • Ook voor verenigingen en clubs
  • Mogelijkheden voor beperkt budget
Contact

Activiteiten Schooluitjes

Klimmen
Samen met jouw klasgenoten ga je op avontuur. Wat zijn een gordel, een carabiner en een GriGri? En wat is ‘zekeren’? Zodra je dit weet ga je zelf proberen te klimmen. Onder begeleiding van een instructeur probeer je zo hoog mogelijk te komen. Durf jij het aan?

City Resort Hotel MIll Uitjes MIll Wandklimmen

Sport & Spel
Op zoek naar een sportieve activiteit voor het schooluitje? Op 2 springkussens worden verschillende spellen gespeeld, zoals op het voetbalveldluchtkussen: voetbal, knotshockey, trefbal en handbal. Op de stormbaan worden verschillende variaties van estafette gedaan. Daarna is er vaak tijd om vrij te spelen in de zaal en op beide springkussens.

Handboogschieten
Kruip in de rol van Robin Hood en je gaat samen met je klasgenootjes terug naar de Middeleeuwen! Pak je pijl en boog en probeer midden in de roos te schieten. Wie van de klas schiet de meeste punten bij elkaar?

Wiebelbrug
Grenzen worden verlegd door te lopen over deze wiebelbrug op maar liefst 10 meter hoogte.

Wiebelbrug City Resort Mill Feest

Speleologie
Niet bang in het donker? Dat is maar goed ook, want bij deze activiteit wordt een spannende tocht in het donker maken via een indoor gangenstelsel! Klimmend en kruipend door donkere gangen waarbij je gehinderd wordt door obstakels.

City Resort Mill Speleologie

Midgetgolf
Lijkt het je leuk om tijdens je schooluitje te midgetgolfen? Dan ben je hier op het juiste adres. 18 adventureholes midgetgolf, uitdagend met leuke hindernissen.

Vaak is het budget kleiner en de wensen net zo groot. Soms wil je werken aan het teamverband. Een andere keer wil je ontspannen en elkaar uitdagen tot sportieve prestaties. Wij kunnen u een passende aanbieding doen.

Specifieke wensen? Wij maken we een schooluitje op maat! Neem contact op via events@cityresort.nl