schooluitje

Voor een beperkt budget een leuk schooluitje organiseren?  Bij ons stelt u een schooluitje samen voor uw specifieke wensen.

  • Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden
  • Neem contact op via events@cityresort.nl
  • Leukste schooluitjes voor klas of school
  • Ook voor verenigingen en clubs
  • Ook mogelijk met beperkt budget
Contact

Activiteiten Schooluitjes

Klimmen
Samen met jouw klasgenoten ga je op avontuur. Je krijgt namelijk klimles! Wat zijn een gordel, een carabiner en een GriGri? En wat is ‘zekeren’? Zodra je dit weet ga je zelf proberen te klimmen.

City Resort Hotel MIll Uitjes MIll Wandklimmen

Sport & Spel
Wil jij een leuk, afwisselend en actief feestje geven? Kies dan voor Sport & Spel. Je gaat dan samen diverse sport en spel activiteiten doen. B.v. Jenga, stormbaan, touwtrekken, beachvolley.

Touwtrekken zeskamp

Handboogschieten
Jij kruipt in de rol van Robin Hood en je gaat samen met je vrienden en vriendinnen terug naar de Middeleeuwen! Pak je pijl en boog en probeer midden in de roos te schieten. Wie van jullie schiet de meeste punten bij elkaar?

Wiebelbrug
Deze brug op maar liefst 12 meter hoogte geeft je een echt wankel gevoel.

Wiebelbrug City Resort Mill Feest

Speleologie
Ben jij niet bang in het donker? Dat is maar goed ook want bij deze activiteit ga je een spannende tocht in het donker maken via een indoor gangenstelsel! Je klimt en kruipt door donkere gangen waarbij je ook nog eens gehinderd wordt door obstakels.

City Resort Mill Speleologie

Midgetgolf
Lijkt het je leuk om tijdens je schooluitje te midgetgolfen? Dan ben je hier op het juiste adres. 18 adventureholes midgetgolf, uitdagend met leuke hindernissen.

Vaak is het budget kleiner en de wensen net zo groot. Soms wil je werken aan het teamverband. Een andere keer wil je ontspannen en elkaar uitdagen tot sportieve prestaties. Wij kunnen u een passende aanbieding doen.

Specifieke wensen? Wij maken we een schooluitje op maat!