Wellnessboot

Direct naast het City Resort Hotel Mill ligt de unieke Wellnessboot. Stap aan boord van dit bijzondere jacht en waan u in de wereld van luxe en ontspanning. Ontdek de veelzijdigheid van dit exclusieve wellnessresort in het Brabantse Mill. Een gegarandeerde onvergetelijke ervaring dankzij de vele sauna- en wellness faciliteiten. Dat betekent maximaal ontspannen en opladen!

Verder lezen

  • Kom ontspannen in één van de meest unieke wellnessresorts van Nederland!
  • Het wellnessresort bevind zich in een luxe jacht
  • Stap aan boord en ontdek de vele sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Uitgebreide beauty afdeling
  • Mooie ligweide met gezellige buitenbar
  • Uitgebreide lunch- en dinerkaart
Reserveer een behandeling of entree

Wellnessboot Mill

Even ontsnappen aan de stress en drukte van het dagelijkse leven? Heb jij het verdiend om jezelf wat rust te gunnen en te verwennen? Stap je aan boord bij de unieke Wellnessboot Mill, dan trakteer je jezelf op een oase van rust.

De perfecte plek om jezelf weer helemaal op te laden. De vele sauna- en wellnessfaciliteiten in en rondom dit bijzondere jacht geven je een onvergetelijke wellness ervaring. Verhoog je relaxmomentje met een overnachting in City Resort Mill of kies voor een van onze, met zorg, samengestelde arrangementen.

De Wellnessboot Mill is compleet ingericht om maximaal te ontstressen. Persoonlijke aandacht staat centraal en komt tot uiting tijdens een massage of beautybehandeling. Geniet van de diverse baden, sauna’s, hamman, horeca en relaxruimtes. In het Brabantse Mill vind je diverse sauna’s zoals een panorama sauna, opgiet sauna, zoutsteensauna, infrarood sauna, kleuren sauna en rozensauna. Kies je daarnaast voor een kruidenbad, voetenbad, dompelbad, kruidentempel, verwarmd of overdekt buitenzwembad, whirlpool of hot tub? De mogelijkheden op de Wellnessboot zijn eindeloos. Combineer dit met de gastvrijheid en het comfort van City Resort Mill en je hebt het perfecte uitstapje gepland om je energielevel maximaal aan te vullen.

Wellness bij City Resort Mill

Waan jezelf in een wereld van luxe en ontspanning aan boord van de Wellnessboot in Mill. Even helemaal weg van alles en iedereen om je heen. City Resort Mill biedt alle comfort die jij nodig hebt om een geweldig relaxmoment te creëren. Kies voor een voordelig Wellness arrangement als je maximaal wil genieten. Ga jij liever voor een echte Lazy Sunday? City Resort Mill biedt daarnaast nog vele andere mogelijkheden. Kies de optie die het beste bij jou past en maak er een onvergetelijke ervaring van.