Zakelijk

Zakelijk

City Resort Mill; Terwijl u zich vermaakt met uw gasten, ontnemen wij u de lasten.

Organiseert u binnenkort een training, een bijeenkomst of een zakelijk event? En bent u daarbij op zoek naar een betrouwbare partner die uw activiteiten zorgvuldig en professioneel faciliteert? Dan bent u bij City Resort Mill aan het juiste adres. City Resort Mill biedt talloze mogelijkheden op het gebied van  vergaderruimtes en zalen, bijbehorende comfortabele faciliteiten en een breed scala aan leuke activiteiten. Deze activiteiten dragen bij aan teambuilding. En het zijn bovendien leuke uitjes. Kortom, neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

Zakelijk

City Resort Mill

Bent u op zoek naar een hotel voor zakenrelaties, (gedetacheerde) medewerkers, expats, voor een collega of voor uzelf? Voor corporates worden offertes op maat gemaakt, dat betekent altijd de beste deals en beschikbaarheid. Zakelijke gasten mogen bovendien gratis gebruik maken van alle faciliteiten van het fitnesscentrum, inclusief groepslessen. En wat is er fijner om na een lange werkdag heerlijk uit te rusten bij de Wellnessboot? Genoeg redenen om ook voor zakelijke hotelovernachtingen te kiezen voor City Resort Mill.

Zakelijke mogelijkheden Mill

Op zoek naar mogelijkheden om een zakelijk event of bijeenkomst te organiseren? City Resort Mill biedt een totaalpakket aan zalen, diensten en faciliteiten. Dit om evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. Bovendien zijn alle zalen zijn voorzien van daglicht, climate control, Wi-Fi en alle moderne audiovisuele apparatuur. Concluderend, alles in huis voor een geslaagde dag/avond. De veelzijdige faciliteiten van City Resort Mill maken het mogelijk om een vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst te combineren met een inspirerende activiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke lunchbreak of culinair diner in ons sfeervolle Restaurant London Street, een gezellig wedstrijdje mini-golf, een groepsles yoga of ontsnap met je team uit een van de Escape Rooms.

Kortom, allerlei activiteiten die behalve teambuilding ook zorgen voor een plezierige en inspirerende bijeenkomst. Als laatste is het ook nog eens centraal gelegen en is er voldoende parkeergelegenheid.