Trainingskamp Mill

Trainingskamp, de perfecte voorbereiding

De voorbereidingsfase voor een seizoen is van groot belang voor elke professionele sportclub. Dit komt omdat de zaden zijn gepland in voorbereiding, die hopelijk later in het seizoen worden geoogst en tot succes leiden.

Verder lezen
  • Professioneel en georganiseerd
  • Voor maximale voorbereiding
  • Samenwerking tussen sportclubs
  • Uitmuntende sportfaciliteiten
Meer informatie

Een professioneel en goed georganiseerd trainingskamp dat precies aansluit bij uw visie als sportclub is van enorme waarde. Het City Resort Hotel Mill biedt deze mogelijkheid met zijn trainingskampen.

Voetbal trainingskamp
Wij organiseren een professioneel trainingskamp in het City Resort Hotel Mill. In de tussentijd waren er verschillende voetbalclubs bij City Resort Mill die hun trainingskamp in Mill naar volle tevredenheid organiseerden. We hebben eersteklas faciliteiten en uitstekende trainingsfaciliteiten met gras- en kunstgrasvelden. Zowel professionele voetbalclubs als amateurclubs ontdekten het trainingskamp in City Resort Mill.

Volledig op maat gemaakt trainingskamp
Er zijn verschillende standaardpakketten ontwikkeld voor sportclubs om het ideale trainingskamp op te zetten. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een ​​pakket op maat samen te stellen. Alles is afgestemd op uw wensen en trainingsplannen. Op deze manier zorgt u ervoor dat het trainingskamp maximaal bijdraagt ​​aan de voorbereiding op een succesvol seizoen.

De perfecte sportomstandigheden
City Resort Mill heeft uitstekende sportfaciliteiten. Er is een uitgebreid Fitland Sportcentrum bij het hotel. Een unieke en luxe Wellnessboot is naast het hotel gelegen. Er zijn voetbalclubs binnen 100 km van Mill waar oefenwedstrijden kunnen worden georganiseerd. Alle mogelijkheden van een sportief en succesvol trainingskamp zijn divers.

Fitland sportcentrum
Wellnessboot
30 voetbalclubs binnen 100 km
7 luchthavens binnen 100 km
58 luxe kamers