Zakelijk overnachten

City Resort Mill – Voor alle zakelijke mogelijkheden
Voor zakelijk overnachten in de regio van Mill vindt u in City Resort Mill het juiste 4-sterren hotel. Een ideale plek voor zakenrelaties, (gedetacheerde) medewerkers, expats, collega’s of uzelf om in alle rust te overnachten en vervolgens weer met volle energie aan uw werkdag te beginnen.

Verder lezen
  • Snelle bevestiging en flexibele voorwaarden
  • Voordelige groepsreserveringen
  • Zeer gunstige tarieven
  • Long-stay mogelijkheden
  • Voordelige prijsafspraken

Een ideale plek voor zakenrelaties, (gedetacheerde) medewerkers, expats, collega’s of uzelf om in alle rust te overnachten. Het is bij City Resort Mill ook mogelijk om groepsreserveringen te plaatsen of meerdere overnachten op jaarbasis te boeken. We maken graag een offerte op maat voor u met een scherp aanbod. We bezorgen u graag een aangename ervaring voor u en/of uw zakenrelaties.

Bezoekt of organiseert u binnen een zakelijk event in de omgeving van Mill? Zoekt u nog naar een geschikte plek om te overnachten? City Resort Mill vormt uw professionele partner voor zakelijke overnachtingen. Als u op zoek bent naar een geschikte locatie om uw zakelijke bijeenkomst te organiseren, heeft u in City Resort Mill ook de juiste partij gevonden om dit voor u te faciliteren. Zakelijke gasten genieten van restaurant London Street, ontspannen in de luxe Wellnessboot en sporten in het Fitland sportcentrum. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Direct een kamer boeken of beschikbaarheid controleren doet u eenvoudig via onderstaande module.